Γιώργος Αλεξιάς 

Γνωστικό Αντικείμενο : Κοινωνιολογία της Υγείας και του Σώματος


Ο Γιώργος Αλεξιάς, είναι Καθηγητής του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου (ΦΕΚ 1012/τ.Γ'/10-10-2017). Ανήκει στον Τομέα Κλινικής Ψυχολογίας και είναι μέλος του Εργαστηρίου Ψυχοπαθολογίας και Ψυχολογίας της Υγείας. Είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΜΣ "Κοινωνική Ψυχολογία των Συγκρούσεων"

Στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος, διδάσκει τα μαθήματα
  • Εισαγωγή στην Κοινωνιολογία
  • Πρακτικές Ασκήσεις Στατιστικής
  • Κοινωνιολογία της Υγείας
  • Κοινωνιολογία του Σώματος

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι διδάκτορας του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με τίτλο διατριβής "Κοινωνιολογική Ανάλυση του Φαινομένου της Ιατρικής Εξουσίας: Η περίπτωση των μονάδων εντατικής θεραπείας, 1994-1997"

Ώρες Υποδοχής:  κάθε Δευτέρα, 12:00 μ.μ. – 14:00 μ.μ. και Τρίτη, 12:0 π.μ. – 14:00 μ.μ. στο γραφείο του Γ13, 3ος Όροφος Νέου Κτιρίου Παντείου Πανεπιστημίου ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ email. Για οποιοδήποτε ραντεβού άλλη ημέρα This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., ή να τηλεφωνείτε στο 2109201721

Βιογραφικό  -  CV