Διδακτικά Συγγράμματα

Σύμφωνα με το έγγραφο https://eudoxus.gr/files/Paratasi_Earinou_2018-19.pdf του Υπουργείου Παιδείας,

 Οι δηλώσεις συγγραμμάτων για το Εαρινό Εξάμηνο του ακαδ.έτους 2018-2019, παρατείνονται μέχρι την *Παρασκευή 10 Μαΐου 2019*, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την *Παρασκευή 24 Μαΐου 2019*.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Για την εισαγωγή στο ΕΥΔΟΞΟΣ, απαιτείται οι παλαιοί φοιτητές να έχετε ολοκληρώσει την ενεργοποίηση του ηλεκτρονικού σας λογαριασμού.

 Αντίστοιχα η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019  και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019.

 


Στους φοιτητές χορηγούνται δωρεάν διδακτικά Συγγράμματα, καθώς και σημειώσεις και φάκελοι, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. 

Σε κάθε εξάμηνο φοίτησης και για κάθε μάθημα που επιλέγετε να δηλώσετε, καλείστε να προχωρήσετε και στην  Επιλογή των Συγγραμμάτων (ανακατεύθυνση στην Ιστοσελίδα Εύδοξος)   

Το σύνολο των συγγραμμάτων που δικαιούστε να παραλάβετε καθ' όλη τη διάρκεια της φοίτησης σας είναι 46, όσα και ο ελάχιστος αριθμός μαθημάτων για τη λήψη του πτυχίου σας. Το πώς θα διαχειριστείτε αυτόν τον αριθμό αποτελεί δική σας ευθύνη

Η επιλογή των συγγραμμάτων είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη και εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία μέσα στις προθεσμίες που ορίζονται από το Πρόγραμμα Εύδοξος χάνετε το δικαίωμα στα συγγράμματα του ακαδ. έτους.

Σε κάθε εξάμηνο υπάρχει συγκεκριμένος μέγιστος αριθμός συγγραμμάτων που μπορείτε να επιλέξετε, ο οποίος αναγράφεται στις παραμέτρους δηλώσεων. 

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Μεγάλη Προσοχή!!!

Τα συγγράμματα που επιλέγετε κάθε φορά, πρέπει να αντιστοιχούν απόλυτα με τα μαθήματα, που θα δηλώσετε ανά εξάμηνο, αλλιώς θα κληθείτε να επιστρέψετε τα βιβλία καθώς γίνεται διασταύρωση μεταξύ των μαθημάτων που δηλώνονται και των συγγραμμάτων που επιλέγονται.


 

Δραστηριότητες του Τμήματος

Συνέδρια - Ημερίδες - Σεμινάρια

​Δημοσιεύσεις – Βιβλία Μελών ΔΕΠ

Προσκεκλημένες Ομιλίες

Εξωτερική αξιολόγηση του Τμήματος Ψυχολογίας

 

Επικοινωνία - Contact

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα

136, Syngrou Av., Athens 17671, Greece 

Ώρες υποδοχής Γραμματείας- Admission hours:

Τρίτη 10:00 - 13:00   -   Thuesday 10:00-13:00

Email: psych@panteion.gr