Θέματα Δηλώσεων

 

Τυπώστε τη Δήλωση!!!!!!!!!!


Καθώς παρουσιάζονται, λίγα αλλά εξαιρετικά σημαντικά για την πορεία των σπουδών σας , δείγματα μη πραγματοποίησης της δήλωσης μαθημάτων, η οποία κατά τα λεγόμενά σας μπορεί να οφείλεται σε λόγους πιθανής δυσλειτουργίας του συστήματος, σας παρακαλούμε πολύ, μετά την πραγματοποίησή της να την εκτυπώνετε, ή να την αποθηκεύετε ως Pdf αρχείο στον υπολογιστή σας.

Είναι η μόνη δυνατότητα που θα έχετε να πιστοποιηθεί η πραγματοποίηση της δήλωσης. 

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ να δηλώσετε ΚΑΙ τα Οφειλόμενα Μαθήματα.

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να την τυπώσετε, ζητήστε με μήνυμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., να την τυπώσουμε για να την παραλάβετε από τη Γραμματεία


ΡΩΤΑΤΕ - ΑΠΑΝΤΑΜΕ

 Επιστροφή σε Δηλώσεις

Στο 7ο εξάμηνο δεν είναι υποχρεωτικό να δηλώσετε ούτε την Πτυχιακή ούτε την Πρακτική, καθώς θα πρέπει να δηλωθούν οπωσδήποτε στο 8ο οπότε και θα βαθμολογηθείτε. 
Αυτό δεν σημαίνει ότι ακόμα και τώρα να τα δηλώσετε θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Για να οριστικοποιηθεί η δήλωση του Ζ΄ και Η΄ εξαμήνου, για τεχνικούς λόγους, απαιτείται να δηλωθεί τουλάχιστον ένα (1) Επιλογής μάθημα, στο οποίο  δεν είναι απαραίτητο να εξεταστείτε. 
Όσον αφορά τα μαθήματα Επιλογής, μπορείτε να δηλώνετε σε κάθε δήλωσή σας όποιο μάθημα θέλετε με μόνη υποχρέωση να συμπληρώσετε τον ελάχιστο αριθμό μαθημάτων ανά θεματική ενότητα και χωρίς να είναι απαραίτητο να εξεταστείτε επιτυχώς σε όλα όσα έχετε δηλώσει κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας
Τα Μαθήματα Ελεύθερης Επιλογής, Εξαιρούνται από τον ελάχιστο αριθμών των Επιλογής Μαθημάτων ανά Θεματική που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου. 

 

Δραστηριότητες του Τμήματος

Συνέδρια - Ημερίδες - Σεμινάρια

​Δημοσιεύσεις – Βιβλία Μελών ΔΕΠ

Προσκεκλημένες Ομιλίες

Εξωτερική αξιολόγηση του Τμήματος Ψυχολογίας

 

Επικοινωνία - Contact

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα

136, Syngrou Av., Athens 17671, Greece 

Ώρες υποδοχής Γραμματείας- Admission hours:

Τρίτη 10:00 - 13:00   -   Thursday 10:00-13:00

Email: psych@panteion.gr