Θέματα Δηλώσεων

Καθώς παρουσιάζονται, λίγα αλλά πολύ σημαντικά για εσάς, δείγματα μη πραγματοποίησης της δήλωσης μαθημάτων, η οποία κατά τα λεγόμενά σας μπορεί να οφείλεται σε λόγους πιθανής δυσλειτουργίας του συστήματος, σας παρακαλούμε πολύ, μετά την πραγματοποίησή της να την εκτυπώνετε, ή να την αποθηκεύετε ως Pdf αρχείο στον υπολογιστή σας.

Είναι η μόνη δυνατότητα που θα έχετε να πιστοποιηθεί η πραγματοποίηση της δήλωσης. 

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ να δηλώσετε ΚΑΙ τα Οφειλόμενα Μαθήματα.

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να την τυπώσετε, ζητήστε με μήνυμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., να την τυπώσουμε για να την παραλάβετε από τη Γραμματεία


ΡΩΤΑΤΕ - ΑΠΑΝΤΑΜΕ


Η δήλωση του μαθήματος 6322 "Σεμινάριο Υποστήριξης στην ανάλυση δεδομένων πτυχιακών εργασιών", θα πραγματοποιηθεί από τη Γραμματεία, μετά το τέλος των δηλώσεων, όπως αναφέρεται και στο πρόγραμμα σπουδών. 
Κατά συνέπεια, θα συνταχθεί μία κατάσταση με τα ονόματα των φοιτητών που το παρακολουθούν, ο οποίος θα σταλεί στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. από τον διδάσκοντα, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. 

Για να οριστικοποιηθεί η δήλωση του Η΄ εξαμήνου, για τεχνικούς λόγους, απαιτείται να δηλωθεί τουλάχιστον ένα (1) Επιλογής μάθημα. Οι φοιτήτριες/φοιτητές που έχουν συμπληρώσει τα ελάχιστα όρια των θεματικών, θα πρέπει να δηλώσουν ένα μάθημα στο οποίο δεν χρειάζεται να εξεταστούν.

 Τη δήλωσή σας, μπορείτε να την επεξεργάζεστε και να την τροποποιείτε, μέχρι και την τελευταία ημέρα των δηλώσεων

Η υποχρέωση δήλωσης ενός επιλογής μαθήματος για να οριστικοποιηθεί η δήλωση του Η΄ εξαμήνου, αφορά μόνο στους φοιτητές που δεν έχουν έτσι κι αλλιώς Επιλογής μαθήματα να δηλώσουν και θα δήλωναν μόνο την Πτυχιακή και την Πρακτική 

 Όσον αφορά τα μαθήματα Επιλογής, μπορείτε να δηλώνετε σε κάθε δήλωσή σας όποιο μάθημα θέλετε με μόνη υποχρέωση να συμπληρώσετε τον ελάχιστο αριθμό μαθημάτων ανά θεματική ενότητα και χωρίς να είναι απαραίτητο να εξεταστείτε επιτυχώς σε όλα όσα έχετε δηλώσει κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. 

 

Δραστηριότητες του Τμήματος

Συνέδρια - Ημερίδες - Σεμινάρια

​Δημοσιεύσεις – Βιβλία Μελών ΔΕΠ

Προσκεκλημένες Ομιλίες

Εξωτερική αξιολόγηση του Τμήματος Ψυχολογίας

 

Επικοινωνία - Contact

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα

136, Syngrou Av., Athens 17671, Greece 

Ώρες υποδοχής Γραμματείας- Admission hours:

Τρίτη 10:00 - 13:00   -   Thuesday 10:00-13:00

Email: psych@panteion.gr